Ontdekselen betekent twee dingen tegelijk: ergens het deksel afhalen én ontdekken wat er dan tevoorschijn komt. Iets open maken en er nieuwsgierig naar zijn.

Iedereen stopt wel eens iets weg, iets waar je op dat moment niet aan wilt of kunt. Omdat je het zelf te moeilijk vindt of omdat je bang bent er een ander mee te kwetsen. Maar wegstoppen betekent niet dat het er niet meer is.

Tegelijkertijd heeft iedereen hele mooie dingen in zich. Kwaliteiten, ervaring en eigenschappen die niet altijd tot hun recht komen omdat het deksel strak op het potje is gedraaid.

Door te ontdekselen haal je gecontroleerd en op een veilige manier de inhoud van het potje tevoorschijn. Op zo’n manier dat je opruimt wat je niet meer nodig hebt en ruimte geeft aan al dat moois dat in je zit. Zodat je verder kunt.

Ja! Ik wil meer uit mezelf halen!
Ja! Ik wil meer uit ons team halen!

Met ontdekselen help ik individuen, kleine en grotere teams zichzelf beter te leren kennen en stappen te zetten naar een toekomst met gedrag dat bijdraagt aan wat je wilt bereiken.

Er is weer een harde lockdown van toepassing en dat doet misschien wel iets met je. Een goed gesprek kan je echt helpen. Daarom maak ik elke dag tijd voor één lunchwandeling om naar je te luisteren en je te helpen vinden wat jou vooruit helpt. Bel om jouw wandeling te reserveren. Op anderhalve meter in Nijmegen-Noord of via de telefoon terwijl we elk een eigen rondje lopen.

De toepassingen zijn legio. Neem contact op als je nieuwsgierig bent geworden.