Ontdeksel Corona!

Al maanden werk je thuis en/of run je een thuisschool. En dat zul je nog wel een tijdje moeten doen. Je wilt het zo goed mogelijk doen maar je voelt je steeds minder tevreden. Je werk is moeilijker of minder leuk, of het geeft je minder voldoening. Je bent steeds handiger in online werken maar mist de echte ontmoetingen.
Je ziet wel voordelen van thuiswerken maar de nadelen vallen steeds zwaarder. Ontspannen óf in actie komen zijn moeilijker geworden. Je wilt, ondanks de maatregelen, jezelf terug en maximaal functioneren.
Gelijk heb je en dat snapt je werkgever ook! Tijd om te ontdekselen wat jij kunt doen om je meer ontspannen en tevreden te voelen: Investeer in jezelf, kies voor een gezonde toekomst en krijg:

 • Intakegesprek om jouw vraag en situatie te verhelderen

 • Drie gesprekken: wandelend in Nijmegen-Noord, via telefoon of beeldbellen

 • Maatwerk voor €299,- ex.btw

 • Eerst meer weten? Bel Mieke op 06-41361144

Investering in jezelf; ontdekselen!

Door te ontdekselen leer je jezelf beter kennen en haal je meer uit het leven. Je weet beter wat je kunt doen om alles uit jezelf te halen en meer tevreden en gezond ontspannen te zijn.

Meld je aan door hiernaast je gegevens in te vullen of door te bellen met 06-41361144!

Datum: het maatwerktraject wordt helemaal in overleg met jou gepland

Locatie: volgens de maatregelen online als het moet, op locatie in Nijmegen als het kan.

Je betaalt of declareert bij je werkgever €299,- ex.btw.

Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Voordelen Ontdekselen

 • Je ontdekt gecontroleerd en veilig wat er in jouw potje zit

 • Je leert je kwaliteiten kennen

 • Je zelfvertrouwen groeit

 • Je bent minder afhankelijk van anderen

 • Je maakt betere keuzes voor jezelf

 • Je creëert meer balans

 • Je haalt meer uit je leven

Ervaringen

Er mag wel een waarschuwings sticker op het potje! Alleen al door te praten over dat ik beter voor mezelf mag en moet zorgen is het deksel er zo hard afgevlogen dat het in het plafond is geslagen en daar niet meer uit komt. Mijn potje is nu open en ik moet wel met mezelf aan de slag. Het gaat nu al zoveel beter met me

Wat mij vooral heeft geholpen was het uitspreken van allerlei gedachtes en dat ook visueel maken met die kaartjes. Dus eigenlijk van de chaos in m’n hoofd een duidelijk beeld vormen. Daardoor kon ik veel beter bepalen wat ik daarmee wilde doen en hoe ik daar zelf op wilde reageren.
.

Kom een potje ontdekselen!

Zodra het weer kan organiseer ik een Potje Ontdekselen. In spelvorm met een kleine, online, groep die door mij begeleid wordt ga jij:

 • Op een leuke manier meer over jezelf ontdekkenl

 • Meteen aan de gang met je eigen kwaliteiten

 • Geïnspireerd en gericht aan de slag


Datum: Zodra het kan en/of in overleg met jou
Locatie: Online als het moet, op locatie in Nijmegen zodra het kan
Tijd: In overleg met jou

Je betaalt €49,- excl.btw (incl. als je niet kunt declareren)

Meld je nu aan!

Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Wat is ontdekselen?

Ontdekselen betekent twee dingen tegelijk: ergens het deksel afhalen én ontdekken wat er dan tevoorschijn komt. Iets open maken en er nieuwsgierig naar zijn. Iedereen stopt wel eens iets weg, iets waar je op dat moment niet aan wilt of kunt. Omdat je het zelf te moeilijk vindt of omdat je bang bent er een ander mee te kwetsen. Maar wegstoppen betekent niet dat het er niet meer is.

De ervaring leert dat weggestopte dingen zich heel lang rustig kunnen houden in hun potje. Maar na verloop van tijd gaat het vaak toch borrelen. Of een beetje stinken. En soms wordt de druk te hoog en klapt het uit elkaar. Met alle gevolgen van dien. Door te ontdekselen haal je gecontroleerd en op een veilige manier de inhoud van het potje tevoorschijn. Zo dat er niemand gewond raakt en je verder kunt.

Kop koffie doen?

Met ontdekselen help ik individuen, kleine en grotere teams zichzelf beter te leren kennen en stappen te zetten naar een toekomst met gedrag dat bijdraagt aan wat je wilt bereiken. De toepassingen zijn legio.

Neem contact op als je nieuwsgierig bent geworden. Stuur me een e-mail of bel me op: 06-41361144.