Potje Ontdekselen!

Herken jij dit? Je wilt wel maar het lukt niet. Je functioneert prima, je baas is tevreden en je gezin loopt (meestal) op rolletjes. Je sport of hebt leuke hobby’s en hebt over het algemeen een leuk leven. Je levert wat er gevraagd wordt maar zelf heb je een ongemakkelijk gevoel. Je weet zeker dat er bij jou meer in zit maar het komt er niet uit. Je weet niet hoe dat komt en daar maak je je zorgen over.

 • Doe ik het wel goed?

 • Kan ik meer uit mezelf halen?

 • Hoe creëer ik meer balans in mijn leven?

 • Hoe voorkom ik dat dit gevoel erger wordt?

 • Hoe kan ik gelukkiger zijn?

 • Waar begin ik?

Investeer in jezelf; kom een potje ontdekselen!

Het antwoord op deze vragen krijg je als die eerste stap zet. Door te ontdekselen leer je jezelf beter kennen en haal je meer uit het leven.

Op dinsdag 24 maart organiseer ik een ‘potje ontdekselen’. Een creatieve bijeenkomst waarvoor jij van harte welkom bent. In spelvorm ga je meer leren over je eigen kwaliteiten en hoe je meer uit jezelf kan halen. Schrijf je snel in want vol=vol!

Datum: Dinsdag 24 maart 2020

Locatie: Opusgebouw, Vierdaagseplein 1 Nijmegen

Tijd: 19.30 tot 21.30

Je betaalt vooraf een kleine bijdrage in de kosten van 10 euro. Volgens “waardebepaling achteraf” geef je daarna wat het Potje Ontdekselen je waard is.

Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Voordelen Ontdekselen

 • Je ontdekt gecontroleerd en veilig wat er in jouw potje zit

 • Je leert je kwaliteiten kennen

 • Je zelfvertrouwen groeit

 • Je bent minder afhankelijk van anderen

 • Je maakt betere keuzes voor jezelf

 • Je creëert meer balans

 • Je haalt meer uit je leven

Ervaringen

Er mag wel een waarschuwings sticker op het potje! Alleen al door te praten over dat ik beter voor mezelf mag en moet zorgen is het deksel er zo hard afgevlogen dat het in het plafond is geslagen en daar niet meer uit komt. Mijn potje is nu open en ik moet wel met mezelf aan de slag. Het gaat nu al zoveel beter met me

Wat mij vooral heeft geholpen was het uitspreken van allerlei gedachtes en dat ook visueel maken met die kaartjes. Dus eigenlijk van de chaos in m’n hoofd een duidelijk beeld vormen. Daardoor kon ik veel beter bepalen wat ik daarmee wilde doen en hoe ik daar zelf op wilde reageren.
.

Kom een potje ontdekselen!

Kom naar Nijmegen op dinsdag 24 maart om een potje te ontdekselen. In een kleine groep die door mij begeleid wordt ga jij:

 • Op een leuke manier meer over jezelf ontdekkenl

 • Meteen aan de gang met je eigen kwaliteiten

 • Naar huis boordevol inspiratie voor de toekomst


Datum: Dinsdag 24 maart
Locatie: Opusgebouw, Vierdaagseplein 1, Nijmegen
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur

Je betaalt vooraf een kleine bijdrage in de kosten van 10 euro. Volgens “waardebepaling achteraf” geef je daarna wat het Potje Ontdekselen je waard is.

Meld je nu aan!

Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Wat is ontdekselen?

Ontdekselen betekent twee dingen tegelijk: ergens het deksel afhalen én ontdekken wat er dan tevoorschijn komt. Iets open maken en er nieuwsgierig naar zijn. Iedereen stopt wel eens iets weg, iets waar je op dat moment niet aan wilt of kunt. Omdat je het zelf te moeilijk vindt of omdat je bang bent er een ander mee te kwetsen. Maar wegstoppen betekent niet dat het er niet meer is.

De ervaring leert dat weggestopte dingen zich heel lang rustig kunnen houden in hun potje. Maar na verloop van tijd gaat het vaak toch borrelen. Of een beetje stinken. En soms wordt de druk te hoog en klapt het uit elkaar. Met alle gevolgen van dien. Door te ontdekselen haal je gecontroleerd en op een veilige manier de inhoud van het potje tevoorschijn. Zo dat er niemand gewond raakt en je verder kunt.

Kop koffie doen?

Met ontdekselen help ik individuen, kleine en grotere teams zichzelf beter te leren kennen en stappen te zetten naar een toekomst met gedrag dat bijdraagt aan wat je wilt bereiken. De toepassingen zijn legio.

Neem contact op als je nieuwsgierig bent geworden. Stuur me een e-mail of bel me op: 06-41361144.